Hozzávalók
1 kg fagyasztott vegyes zöldség, vagy lehet nyers friss zöldség is
1 kg tengeri hal filé
1 citrom leve
1 citrom leve
fűszerek őrölve: pici só, bors, fűszerkömény, petrezselyemlevél szárítva, tárkony, pici fokhagyma
Elkészítés
Elkészítés
Egy nagy tűzálló tálba tesszük zöldséget (nem kell kiengedni hagyni). Egy picit megsózzuk. A tetejére ráfektetjük a halszeleteket, amiket előtte befűszereztünk. Az egészet meglocsoljuk a citrom levével, lefedjük a tálat alufóliával és kb.15-percig így sütjük 180 fokon. Majd levesszük róla a fóliát és további 10 tíz perc alatt készre sütjük, hogy kicsit ropogósabb legyen.
Elkészítési idő:
30 perc
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése