2012. február 25., szombat

Zöldségágyon sült hal


Hozzávalók
 
1 kg fagyasztott vegyes zöldség, vagy lehet nyers friss zöldség is
1 kg  tengeri hal filé
1 citrom leve
fűszerek őrölve: pici só, bors, fűszerkömény, petrezselyemlevél szárítva, tárkony, pici fokhagyma

Elkészítés

Egy nagy tűzálló tálba tesszük zöldséget (nem kell kiengedni hagyni). Egy picit megsózzuk. A tetejére ráfektetjük a  halszeleteket, amiket előtte befűszereztünk. Az egészet meglocsoljuk a citrom levével, lefedjük a tálat alufóliával és kb.15-percig így sütjük 180 fokon. Majd levesszük róla a fóliát és további 10 tíz perc alatt készre sütjük, hogy kicsit ropogósabb legyen.


Elkészítési idő: 30 perc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése