2012. február 17., péntek

Csirkemell nyárson

Hozzávalók:

3 csirkemell filé
1,2 dl olíva olaj
3 ek citromlé
3 ek vörösbor
3 gerezd fokhagyma
1 ek oregano
2 nagy fej hagyma
2 kaliforniai paprika
25 dkg gomba
30 dkg cukkini
30 dkg padlizsán
 
Elkészítés:
A csirkemellet 3X3X1 cm-es darabokra vágjuk, picit sózzuk. Bepácoljuk a húst a fűszeres olajjal minimum 3 órán át. Aztán fapálcikákra tűzzük a kockákra vagy szeletekre vágott zöldségekkel felváltva, míg el nem fogynak az alapanyagok. Süssük meg sütőben, vagy grillezzük meg a kertben. :)

Elkészítési idő: 30-35 perc + 3 óra pácolás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése