2013. március 10., vasárnap

Diétás császármorzsa

Hozzávalók 
60 g zabkorpa
100 g zsírszegény túró
2 egész tojás
1 tojásfehérje
édesítő
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájához hozzákeverjük a túrót és a korpát. Édesítőt adunk hozzá. A fehérjét habbá verjük, majd ezt is hozzáforgatjuk a masszához. Olajjal átspriccelt teflonba öntjük, és amikor az egyik oldala mepirult, elkezdjük falapáttal feltúrni, összetörni. A darabkákat pirítsuk tovább, amíg szépen át nem sültek minden oldalról. a tetejére por állagú édesítőt is tehetünk.

Ez a recept nem az enyém, a Fitbuilder-ről vettem át, de nagyon megtetszett, és mivel a többségetek nem nézeget ilyen oldalakat, gondoltam megosztom veletek is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése