2016. január 25., hétfő

Habkönnyű mákos-diós tallér (no liszt, no cukor)

Hozzávalók

2 tojás
50 gramm darált mák
50 gramm darált dió
édesítő
1/2 kiskanál sütőpor




Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat.  Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tepsibe tegyünk sütőpapírt, és púpos evőkanállal halmozzunk kupacokat a papírra. Egymástól távol helyezzük el őket. Kicsit le fognak lapulni, mert a tészta kicsit folyékonyabb. Mehet a sütőbe, és 15 perc alatt kész. Hagyjuk kihűlni a tepsin.

Lehet a tésztába tenni még reszelt citromhéjat is, vagy bármit, amit kigondoltok.

Kb 10-12 darab lesz belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése