Hozzávalók
250 gramm light mascarpone vagy light natúr krémsajt (én ezt használtam, de ha 180 grammos kiszerelést találsz, a recept elbír 360 grammot is)
2 tojás
1/2 kiskanál sütőpor
pici reszelt citromhéj
édesítő
1 dl light natúr joghurt
ízlés szerint 30 gramm vaníliás fehérjepor
Elkészítés
Mindent összekeverünk, hogy egy homogén krémet kapjunk. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, a krémet közben vagy szuflé formákba kanalazzuk (3/4 részig csak!) vagy olyan papír muffin formába, ami kemény papírból van, és tartja az alakját (én a DM-ben vettem). Kb. 20 perc alatt készül el, jól megemelkedik a tészta, de miután kivesszük a sütőből, összeesik. Ez normális, nem te rontottad el. :)
Nem mondhatni zsírszegénynek a produktumot, de valamit azért tartalmaznia is kell a fehérje mellett :).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése