2013. június 23., vasárnap

Almás - hagymás csirkemell

Hozzávalók

60 dkg csirkemell
30 dkg zöldalma
1 dl szója joghurt
1 közepes fej vöröshagyma
kis olíva olaj
ízlés szerint só
ízlés szerint bors


Elkészítés

A csirkemellet ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd a serpenyőbe spriccelt felhevített olíva olajon félpuhára sütjük. A szója joghurtba keverjük a vékony gerezdekre vágott almát és a vékonyra karikákra vágott hagymát. Tűzálló tálba tesszük a csirkemellet, és rásimítjuk az almás-hagymás szószt. Előmelegített sütőben puhára sütjük. Barna rizzsel kínálható, vagy ha több almával és hagymával készítjük, magában is tökéletes.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése