Hozzávalók:
20 dkg zabpehely liszt
5 dl víz
2 tojás fehérje
csipet só
Töltelékhez:
10 tojás (9 csak fehérje, 1 sárgájával együtt)
só
bors
2 evőkanál mustár
250 dkg gomba
1 nagy fej hagyma
Elkészítés:
Összekeverjük a hozzávalókat. Olajspray-el fújjuk be a serpenyőt, és süssük meg a palacsintákat a szokásos módon.
A hagymát apróra vágjuk és olajjal befújt serpenyőben megpirítjuk, majd hozzátesszük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha megpuhult a gomba, ráöntjük az összekevert tojások fehérjét és az egy egész tojást. Folyamatosan kevergetve megsütjük, közben hozzákeverjük a mustárt is. Lehet hozzátenni light mozzarellát, vagy cottage cheese-t, ki hogy szereti.
A töltelékkel megtöltjük a palacsintákat. Melegen az igazi :)
Elkészítési idő: 30 perc
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése