2012. június 27., szerda

Tojásos - gombás - hagymás zabpalacsinta


Hozzávalók:

20 dkg zabpehely liszt
5 dl víz
2 tojás fehérje
csipet só

Töltelékhez:
10 tojás (9 csak fehérje, 1 sárgájával együtt)
bors
2 evőkanál mustár
250 dkg gomba
1 nagy fej hagyma

Elkészítés:
Összekeverjük a hozzávalókat. Olajspray-el fújjuk be a serpenyőt, és süssük meg a palacsintákat a szokásos módon. 
A hagymát apróra vágjuk és olajjal befújt serpenyőben megpirítjuk, majd hozzátesszük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha megpuhult a gomba, ráöntjük az összekevert tojások fehérjét és az egy egész tojást. Folyamatosan kevergetve megsütjük, közben hozzákeverjük a mustárt is. Lehet hozzátenni light mozzarellát, vagy cottage cheese-t, ki hogy szereti. 
A töltelékkel megtöltjük a palacsintákat. Melegen az igazi :)


Elkészítési idő: 30 perc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése