Hozzávalók
25 dkg
zabliszt
25 dkg túró
10 dkg por
édesítő
5 evőkanál
kókuszzsír
fél dl
kókusztej vagy szójatej
1 tojás
1 sütőpor
1 csipet só
Túró
töltelékhez:
1
tojásfehérje
25 dkg túró
édesítő
Elkészítés
A liszt az
édesítővel és a sütőporral elkeverjük, majd hozzáadjuk a túrót, a tejet, a sót,
a tojást és a felolvadt kókuszzsírt. Hagyjuk állni 15 percig. Közben a
töltelékhez való túrót elkeverjük e fehérjével, az édesítővel és a
citromhéjjal.
A tésztát
kinyújtjuk 2-3 mm vékonyra, nagyobb négyzeteket vágunk ki. A közepére túrót
kanalazunk, majd a csúcsokat középre hajtjuk. Érdemes a csúcsokat középen
kicsit összecsípni, hogy ne nyíljon szét. A tetejét megkenhetjük a maradék
tojássárgájával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése