2014. június 28., szombat

Lazacos saláta

Hozzávalók

10 dkg füstölt lazac szelet (Vici márkájú normál áron van)
egy leveses tányérra elegendő bármilyen saláta, amit csak szeretnél (én salátalevelet, kaliforniai paprikát, csemege ubit, paradicsomot, reszelt répát szoktam használni, de a ruccola, madársaláta is kitűnő hozzá).




Elkészítés

feldaraboljuk a salátának valót, és összekeverjük egy tálban. A lazacot keskeny csíkokra vágjuk, és a salátába keverjük. Ha olyan típusút veszünk, ami picit olajos, nem is kell nagyon más, mint egy picike bors és egy kiskanálnyi citromlé hozzá (mivel elég sós így is a hal), amit szintén a salátához keverünk. Ha a lazac nem füstölt vagy nem igazán sózott, akkor még sót is rakjunk a salátára összekeverés előtt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése